در قتل با اطلاعاتی که این مرد در اختیار ماموران قرار داد، جستجو برای یافتن این مرد جوان آغاز شد و درپی تحقیقات نامحسوس ماموران معلوم شد که سیدمهدی با یکی از برادران مقتول به نام محمدتقی ارتباط دارد.
با کشف این سرنخ ماموران که احتمال می دادند مقتول قربانی توطئه خانوادگی شده باشد، به تحقیقات ویژه ای از خانواده وی پرداختند که معلوم شد محمدتقی با برادرش از یک سال پیش اختلاف داشته و او را تهدید به مرگ کرده است.
با به دست آمدن این اطلاعات ، محمدتقی 2روز پیش به عنوان مظنون در قتل برادرش بازداشت شد و به اداره جنایی پلیس آگاهی شهریار انتقال یافت.
مرد جوان در بازجویی های پلیسی منکر هرگونه جرمی شد، اما وقتی پی برد که همدستش هم از سوی ماموران دستگیر و راز قتل را فاش کرده است ، به صراحت به جرم خود اعتراف کرد.
اعتراف به انتقام خونین
متهم در اظهاراتش گفت: من می خواستم با دختر جوانی ازدواج کنم ، اما برادرم مخالفت می کرد. از او کینه شدیدی به دل گرفته بودم و منتظر فرصتی بودم تا از او انتقام بگیرم ، تا این که ماجرا را برای یکی از دوستانم (سیدمهدی) گفتم و پس از این که او قبول کرد با من همکاری کند، سراغ یکی از دوستانش رفتیم و موتورسیکلت وی را امانت گرفتیم و شب حادثه با نقاب به سمت مغازه برادرم حرکت کردیم.
دوستم در 100متری مغازه کشیک می داد و من اسلحه به دست وارد مغازه شدم و پس از صدا زدن برادرم 3تیر به سوی وی شلیک کردم و پس از خروج از مغازه سوار موتورسیکلت شده و متواری شدیم و اسلحه را در یکی از باغهای اطراف شهریار پنهان کردم.
بنابر این گزارش ، متهم به قتل روز گذشته با قرار قانونی روانه بازداشتگاه پلیس شد تا پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شود.