به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد رژیم های غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.
مطالعهای به هدایت تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی شود و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.
در مقاله ای که در ارتباطات تحقیقات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی منتشر شده است ، محققان اثر تغذیه موش های دارای رژیم غذایی پرچرب بر سطح استرس اکسیداتیو بر روی سلول های قلب را بررسی کردند و درنهایت مشخص شد، رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.
سونبال نائورین باتی، از دانشگاه ردینگ و محقق این پژوهش میگوید: «تحقیقات ما راهی را نشان می دهد که در آن رژیم پرچرب می تواند به سلول های عضلانی قلب ما آسیب برساند».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل و دبیر ستاد انتخابات کشور بررسی کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است