طرز تهیه خورشت ماهی با سس انار

برای هر دو گروه!

طرز تهیه سوتی‌ پلو

یک غذای سه سوته!

چهارشنبه‌ سوری و تعطیلات نوروز دارد می‌آید و ما احتمالا مثل سال قبل باید در خانه باشیم تا خطر کرونا از سرمان رفع شود.
کد خبر: ۱۳۰۶۶۴۹

در چنین شرایطی یکی از راه‌های سرگرم کردن خودمان پختن غذاهای کمتر شناخته شده است.

مواد لازم:
شیر: ۴پیمانه
برنج: ۴پیمانه
کشمش پلویی: نصف پیمانه
خرما: ۱۰عدد
کره یا روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین، عرق هل و گلاب: به میزان لازم
خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه:
برنج را قبل از پخت چند ساعت در کمی نمک و آب خیس کرده و سپس آب آن را خالی‌کرده و همراه شیر، زعفران دمکرده یا زردچوبه، کمی پودردارچین و عرق هل و گلاب و کمی کره یا روغن حیوانی در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم؛ البته نباید در قابلمه را بگذاریم تا شیر سر نرود.

وقتی شیر بخار شد در قابلمه را گذاشته و برنج را روی دم می‌گذاریم. در این فاصله خرما را شسته، هسته و پوست آن را جداکرده و با کشمش شسته‌شده در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت‌گذاشته و با کمی کره یا روغن حیوانی تفت‌ داده و کنار می‌گذاریم. وقتی برنج دم افتاد آن را در ظرف مناسبی برگردانده و با کشمش، خرما و خلال پسته تزئین‌ کرده و سرو می‌کنیم.

نکات اشپزی:
این پلو نباید بیشتر از ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت بماند زیرا ته‌دیگ آن زود می‌سوزد.

سوتی‌ پلو را می‌توان با ماهی دودی یا گوشت قلقلی هم سرو کرد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها