
به گزازش جام جم آنلاین، دکتر سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در کشور شناسایی شد که ۴۹۴ نفر از آنها بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۶۳۱ هزار و ۱۶۹ نفر رسید.
لاری بیان کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۷۳ نفر رسید.
به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۱۲۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
وی افزود: سه هزار و ۷۳۲ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: تا کنون ۱۰ میلیون و ۸۵۳ هزار و ۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری افزود:در حال حاضر ۱۱ شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی، ۲۵۱ شهرستان زرد و ۱۵۴ شهرستان آبی هستند.
به گفته وی، شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، خرمشهر، دزفول، دشت آزادگان، رامهرمز، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه در وضعیت قرمز بیماری قرار دارند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد