مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری:

وام ۱۰میلیونی بازنشستگان کشوری دوشنبه واریز می شود

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت نوبت دوم وام ضروری بازنشستگان و وظیفه بگیران این صندوق، فردا (دوشنبه) خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۳۶۰۷

به گزارش جام جم آنلاین از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، علی خدامی گفت: با هماهنگی بانک صادرات ایران، وام ۱۰ میلیون تومانی نوبت دوم برای ۲۳هزار و ۷۵۰ نفر از مشمولان فردا (دوشنبه ۲۰ بهمن ۹۹) به حساب این افراد واریز می شود.

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: نوبت نخست این وام سوم دی ماه به حساب مشمولان واریز شده بود.

 خدامی با بیان اینکه نمی توان تاریخ دقیقی برای محاسبه زمان پرداخت وام در نوبت های مختلف تعیین کرد، تاکید کرد: تامین منابع و پرداخت وام ضروری برای بازنشستگان کشوری توسط بانک عامل انجام می شود و نمی توان زمان دقیقی برای نوبت های بعدی اعلام کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها