
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از پلیس، سردار "علی اکبر جاویدان" اظهار داشت: پلیس "پاوه" پس از اطلاع از فعالیت یک باند قاچاق سلاح و اینکه اعضای آن قصد انتقال تعداد قابل توجهی اسلحه از کشورهای همجوار به داخل استان را دارند، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران پلیس امنیت عمومی "پاوه" با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده موفق به شناسایی مسیر تردد اعضای باند در محور "باینگان" شده و با همکاری ماموران انتظامی این شهر و ایستگاه بازرسی "ملندر" توانستند خودروی قاچاقچیان را پس از مدتی تعقیب و گریز متوقف کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در بازرسی از خودرو پراید اعضای باند، 17 قبضه اسلحه به همراه 2 هزار و 500 عدد فشنگ کشف شد.
سردار جاویدان همچنین با اشاره به دستگیری هر 3 عضو باند، از معرفی آنها به دستگاه قضائی جهت صدور احکام لازم خبر داد.
وی در پایان از اقتدار پلیس در برخورد با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی و مجرمان خبر داد و گفت: تحت هیچ شرایطی به این افراد اجازه فعالیت نداده و خود آنها نیز می دانند اشراف اطلاعاتی پلیس به گونه ایست که همه فعالیت هایشان تحت رصد و کنترل قرار دارد.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان