شیره خرما بسیار مقوی و خوشمزه

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

بهتر است براي تهيه شيره خرما از خرماهاي شيره دار استفاده كنيد. استفاده از خرماي بدون شيره و خشك خيلي براي اين كار مفيد نيست
کد خبر: ۱۲۹۳۷۶۴

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج

مواد لازم:

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

طرز تهیه:

خرماها را شسته و از وسط نصف كنيد و هسته آنرا جدا كنيد و در يك قابلمه گود ريخته و روي آن آب جوش بريزيد و بگذاريد نيم ساعت بماند.

بعد از اين مدت قابلمه را روي حرارت گذاشته و اجازه دهيد آب به جوش بيايد.

وقتي آب جوش آمد زير شعله را كم كنيد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا نرم شود.

پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها كاملا نرم شود.

سپس قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد نيم ساعت ديگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافي ريخته و با دست آرام آرام فشار دهيد تا شيره جدا شده و از صافي خارج شود.

دقت كنيد كه گوشت و پوست خرما از صافي رد نشود.

حال شيره را دوباره روي حرارت بگذاريد تا آرام آرام بجوشد و غليظ شود.

در اين مدت بايد شيره را مدام هم بزنيد تا ته نگيرد.

 

نكات مهم:

  • دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
  • اگر غلظت شيره خرما كم باشد زود كپك ميزند ، بنابراين سعي كنيد يا غلظت شيره را بيشتر كنيد و يا اينكه به مقدار كم تهيه كنيد.
  • این شیره رو تو جای خشک و خنک و تو ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.
  • ممكن است رنگ شيره خرماي خانگي اندكي تيره تر از رنگ معمول آن باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها