آبگوشت غوره از غذا های محلی و خوش طعم شهر سنندج

طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره

آش هالاو سنندج از غذا های محلی شهر سنندج است. به این غذا آبگوشت غوره هم گفته می شود، چون آب غوره از مواد اصلی در تهیه آن به شمار می آید و در اصل آن را مانند آبگوشت با آب فراوان و به صورت گوشت کوبیده میل می کنند.
کد خبر: ۱۲۹۲۷۰۳

طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غورهبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها

مواد لازم:

  •     چغندر  ۱ عدد
  •     برنج دو سوم پیمانه
  •     نخود ۱/۲ پیمانه
  •     فلفل به میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     برگ چغندر  ۳۰۰ گرم
  •     جعفری  ۱۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۱/۲ پیمانه
  •     زعفران آب کرده  به میزان لازم
  •     نعناع داغ  به میزان لازم
  •     پیاز داغ   به میزان لازم

طرز تهیه آش هالاو یا آبگوشت غوره

  • طرز تهیه:

    1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تا نرم شود، تفت دهید.

    2 - گوشت را به آن اضافه کنید و تا قهوه ای رنگ شود، تفت دهید. به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.

    3-نخود را به همراه 7 پیمانه آب به سایر مواد اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 30 دقیقه قل بزند.

    4-برنج را در آش بریزید و بگذارید تا آش کاملا پخته شود.

    5- برگ چغندر و جعفری را به آش اضافه کنید و آن برای 30 دقیقه دیگر بپزید.

    6- آب غوره، زعفران (آب کرده) و چغندر پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    7- آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل کنید.

    نکات:

    1- پیاز را خرد کنید.

    2- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید.

    3- نخود را از قبل خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

    4- برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

    5- چغندر را پوست بگیرید. آن را خرد کنید و برای حدود ۲ ساعت آب پز کنید.

    6- برگ چغندر و جعفری را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید از سایر سبزی های معطر مانند نعناع و پیازچه هم استفاده کنید.

    7- اگر تمایل داشتید می توانید میزان آب غوره را کم یا زیاد کنید

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها