خورش بوقلمون یکی از مجلسی ترین خورش های ایرانی

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص

معمولا از گوشت چرخ شده ی بوقلمون، انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می کنند و با ران آن هم خوراک درست می کنند که مزه ی آن عالی است. با گوشت بوقلمون چلو خورش بوقلمون و خوراک بوقلمون هم درست می کنند.
کد خبر: ۱۲۹۲۳۰۶

طرز تهیه “خورش بوقلمون” با فوت و فن خاص جا افتادن

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از عصر ایران

مواد لازم:


 ران بوقلمون 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
ادویه مرغ به مقدار لازم
  زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم 
 زعفران به مقدار لازم 
 رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
  هویج1 عدد
 ساقه ی کرفس چند تکه 

برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست داشتید زعفران هم بزنید بعد هویج را به صورت دلخواه خرد کنید و داخل آن بریزید و بعد ساقه کرفس ها را هم اضافه کنید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به اندازه کافی آب بریزید و اجازه بدهید بعد از جوش آمدن آب با شعله ملایم ۲/۵ تا ۳ ساعت پخته شود.

اگر عجله دارید بهتر است از زودپز استفاده کنید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد شود و زمان پخت آن پایین بیاید. حتما امتحان کنید عالی است.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها