“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا شکلاتی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای کسانی که علاقه به شکلات دارند می باشد که در این مطلب دستور تهیه “دسر پاناکوتا شکلاتی” را برای شما در نظر گرفته ایم.
کد خبر: ۱۲۹۱۹۱۱

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتیبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه پاناکوتا  شکلاتی خانگی و عالی

 


مواد لازم

▫️قهوه اسپرسو (بدون شکر) ١ فنجان
▫️شکلات تخته اى ٢٠٠گرم
▫️شکر ٣٠گرم
▫️خامه صبحانه ٢٠٠میلى لیتر
▫️شیر ٢٠٠میلى لیتر
▫️ژلاتین ٢ ورق

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

طرز تهیه

ابتدا شیر،خامه و شکر را درون ظرفى ریخته و روى حرارت گاز قرار دهید تا داغ شود در این فاصله قهوه اسپرسو تلخ و ٢ورق ژلاتین که در آب سرد قبلا آماده کرده اید را کمى تکان دهید تا آب اضافى آن گرفته شود سپس به مواد فوق اضافه و کاملا مخلوط کنید تا جایى که یک دست شوند گاز را خاموش کرده تا مخلوط حاصل کمى خنک شود

در این فاصله شکلات تخته اى را با چاقو حسابى خرد کرده به مخلوطى که آماده کرده ایم اضافه و با همزن دستى مخلوط میکنیم سپس در فرم و یا لیوان هاى مورد نظر ریخته به مدت مینیمم ٣ ساعت در یخچال قرار داده هنگام سرو بسته به سلیقه با میوه یا خامه فرم گرفته تزئین و نوش جان کنید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها