
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سر آشپز پاپیون
مواد لازم:
آلو سیاه
۲ کیلوگرم
قیصی
۱ پیمانه
دانه انار
۱ پیمانه
آلبالو خشکه
۱ پیمانه
آلوچه
۱ پیمانه
آب
۱ لیوان
شکر (به دلخواه)
۱/۲ پیمانه
رب انار
۱/۲ پیمانه
ابتدا آلوها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و یک لیوان آب روی آلوها بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید
۲
وقتی جوش اومد مشخص میشه که پوست آلوها ترک برمیداره درقابلمه را بزارید تا چند دقیقه دیگر بجوشد و نرم شود
۳
حالا یه ظرف بزرگ آماده کنید و داخل ظرف سبد آبکش بزارید و آلوها را داخل سبد خالی کنید
۴
کمی ک خنک شد هسته ها و پوست آلوها را جدا کنید
۵
حالا آلوها را از داخل سبد به داخل قابلمه انتقال دهید آب آلوها را هم که داخل ظرف زیر سبد بود روی آلوها داخل قابلمه بریزید
۶
در این مرحله اگه دوست دارید شکر به آلوها اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد
۷
میوه های انتخابی داخل دستور رو داخل یک ظرف بزرگ بریزید بهتره میوه ها کمی خورد شوند
۸
حالا عصاره آلو که کمی جوشیده بود را داغ داغ روی میوه ها بریزید
۹
کمی که از داغی افتاد بهش رب انار اضافه کنید
۱۰
ظرف را به مدت ۲۴ ساعت کنار بگذارید تا میوه ها حسابی طعم یکدیگر را به خود بگیرند و نرم شوند
۱۱
بعد از ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید و مصرف کنید
داخل این ترشک میتونید از میوه های دلخواه دیگه هم استفاده کنید
میتونید بجای شکر از نبات استفاده کنید
میتونید. از آب زرشک داخل ترشک استفاده کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد