
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه کیک رولتی فریزری
مواد لازم :
75 گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده
75 گرم پودرشکر
یک تخم مرغ 60 گرمی
(حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ)
40 گرم زرده تخم مرغ
( حدودا زرده 3 تا تخم مرغ متوسط)
60 گرم آرد مرغوب
140 گرم سفیده تخم مرغ
(حدودا سفیدهی4 تا تخم مرغ متوسط)
50 گرم شکر
طرز تهیه:
ابتدا یه ماهیتابه ی مربعی 30x40 رو داخل فریزر بگذارید. زرده ها و تخم مرغ های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه ، سفیده های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب 30x40 که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید 1/2 سانتی متر باشد. در دمای 190 درجه با فن روشن به مدت 10 دقیقه ، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه ، بعد بزارینش داخل ماهیتابه ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل فریزر.
نوشجآن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید