یک کیک خوشمزه و سریع

طرز تهیه کیک رولتی فریزری

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رولتی فریزری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۰۸۰۴

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه کیک رولتی فریزری 

 


مواد لازم :

75 گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده

75 گرم پودرشکر

یک تخم مرغ 60 گرمی
(حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ)

40 گرم زرده تخم مرغ
( حدودا زرده 3 تا تخم مرغ متوسط)

60 گرم آرد مرغوب

140 گرم سفیده تخم مرغ
(حدودا سفیده‌ی4 تا تخم مرغ متوسط)

50 گرم شکر

طرز تهیه:

ابتدا یه ماهیتابه ی مربعی 30x40 رو داخل فریزر بگذارید. زرده ها و تخم مرغ های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه ، سفیده های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب 30x40 که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید 1/2 سانتی متر باشد. در دمای 190 درجه با فن روشن به مدت 10 دقیقه ، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه ، بعد بزارینش داخل ماهیتابه ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل فریزر.‌

نوش‌جآن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها