به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دنیای نوشیدنی
۱ یا ۲ دانه هل (پوست کنده)
۴ عدد میخک کامل
۱/۲ چوب دارچین
۳ عدد فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری برگهای چای سیاه
۳ فنجان شیر
۱ یا ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شربت آگاوه

ادویه ها را در قابلمه ای کوچک ریخته و به آرامی روی حرارت کم گرم کنید تا عطر آن شروع به پخش شدن خود کند.
سپس شیر و برگهای چای را به این مواد اضافه کنید و گرمای گاز را به میزان متوسطی افزایش دهید و تا به مدت ۵ دقیقه به جوش آید.
سپس نوشیدنی را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی رد کنید و بگذارید تا کمی خنک شود و در فنجان های مورد نظر خود بریزید و میل نمایید.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد