
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دنیای نوشیدنی
۱ یا ۲ دانه هل (پوست کنده)
۴ عدد میخک کامل
۱/۲ چوب دارچین
۳ عدد فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری برگهای چای سیاه
۳ فنجان شیر
۱ یا ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شربت آگاوه
ادویه ها را در قابلمه ای کوچک ریخته و به آرامی روی حرارت کم گرم کنید تا عطر آن شروع به پخش شدن خود کند.
سپس شیر و برگهای چای را به این مواد اضافه کنید و گرمای گاز را به میزان متوسطی افزایش دهید و تا به مدت ۵ دقیقه به جوش آید.
سپس نوشیدنی را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی رد کنید و بگذارید تا کمی خنک شود و در فنجان های مورد نظر خود بریزید و میل نمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد