
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایلنا
در شمال کشور این غذا معمولا با مرغ تهیه میشود، اما با توجه به سلیقه هر فرد میتوان خورش مسما بادمجان را با مرغ یا گوشت تهیه کرد که هر دو بسیار خوشمزه هستند. طعم دهنده اصلی این خورش غوره است؛ طعم بادمجان در کنار طعم ترش غوره ترکیب بسیار کامل و لذیذی میشود که راز خوشمزگی این خورش است.
غوره و آب غوره مثل لیمو از سالهای بسیار دور اجزای جدا نشدنی از فرهنگ آشپزی ایرانی بودند. خانمهای ایرانی همیشه آب غوره را در اواخر تابستان تهیه و در شیشههای بزرگ نگهداری میکردند تا در تمام طول سال و حتی سالهای بعد، آبغوره داشته باشند. برای نگهداری دانههای غوره هم شما میتوانید آن را در فریزر نگهداری کنید تا کیفیت آنها به خوبی حفظ شود یا حتی از کنسرو غورهی آماده استفاده کنید.
مواد لازم برای ۳ نفر
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی