نتایج یک بررسی علمی نشان می دهد مادرانی که در دوران بارداری تغذیه مناسب و تحرک کافی دارند، شاهد ارتقای کیفیت دی ان ای جنین خود خواهند بود.
کد خبر: ۱۲۸۵۷۶۴

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک بررسی جدید که در ژورنال «پی لاسمد» منتشر شده نشان می‌دهد مادرانی که در ایام بارداری نیز تحرک کافی داشته و از زیاد شدن ‌وزن خود جلوگیری می‌کنند، از کاهش کیفیت دی‌ان‌ای نوزاد خود جلوگیری می‌کنند.

اثرات تغذیه و تحرک مادر بر جنین

بر همین اساس تجرک کافی و رژیم غذایی مناسب جلوی افزایش گلوکز و قند را در بدن مادران می‌گیرد. قند بالا در بدن مادران باعث تغییرات ژنتیکی در جنین شده که این تغییرات می‌تواند سلامتی کودکان را در سال‌های بعد از تولد به طور جدی به خطر بیندازد.

بررسی یادشده که در انگلیس صورت گرفته حاصل تحقیق بر روی 550 زن باردار است. محققان می‌گویند زنان باردار باید حتما سبک زندگی خود را تغییر دهند، مصرف چربی را کاهش داده و مواد غذایی را مصرف کنند که در بدن سریع تر تجزیه می شود و از نظر متابولیکی سالم تر هستند.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها