برای تهیه اسموتی از خرمالوی کاملا رسیده استفاده کنید تا نوشیدنی شما گس مزه نشود.

طرز تهیه اسموتی خرمالو

خرمالو از میوه‌های پاییزی است که چربی و پروتئین کمی دارد، اما سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. فیبر رژیمی موجود در خرمالو مانند یک ملین طبیعی عمل می‌کند و می‌تواند برای درمان یبوست و ناراحتی‌های گوارشی مفید باشد.
کد خبر: ۱۲۷۹۲۳۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،اسموتی خرمالو از نوشیدنی‌های خوشمزه و بی‌نظیر فصل پاییز است که در آن ترکیبی از میوه، شیر، بستنی، عسل یا شکر و یخ به کار رفته و طعم‌دهنده‌هایی همچون زنجبیل، دارچین و وانیل عطر و بوی خاصی به آن می‌بخشد.

طرز تهیه اسموتی خرمالو

مواد لازم اسموتی خرمالو

خرمالوی رسیده 2 عدد
مغز بادام 30 گرم
زنجبیل تازه یک تکه کوچک مربعی به ابعاد 1 سانتی متر
عسل یا شکر  1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه در صورت لزوم
یخ خرد شده 1/2 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه اسموتی خرمالو

  1. خرمالو‌ها را شسته و پوست نازک آن‌ها را بگیرید. 
  2. پوست زنجبیل را نیز بگیرید و سپس آن را به چند تکه کوچک‌تر برش بزنید.
  3. خرمالو را به همراه مغز بادام و زنجبیل در مخلوط کن بریزید، سپس ۱/۲ فنجان شیر، عسل و یخ را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط کن را روشن کنید و صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  5. اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، ۱/۴ فنجان شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
  6. اسموتی را در لیوان سرو بریزید، روی آن را با پودر مغز بادام تزیین کرده و به صورت خنک میل کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها