سوپ اتم را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید

طرز تهیه سوپ اتم

کد خبر: ۱۲۷۹۲۳۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،مواد لازم برای “سوپ اتم” را مواد کاملا طبیعی تشکیل می دهند که از تهیه این سوپ خوشمزه می توانید نهایت لذت را ببرید.

 
طرز تهیه سوپ اتم

مواد لازم سوپ اتم

هویج مکعبی خرد شده 1 عدد
کدو  1عدد
سیب زمینی 1 عدد
کره 2 قاشق
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
شیر نصف لیوان
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

 طرز تهیه سوپ اتم

  1. داخل قابلمه ای کره را بریزید و بگذارید تا روی حرارت گرم شود. بعد پیازهای خرد شده را به همراه هویج ، سیب زمینی و کدو ی خرد شده داخل قابلمه بریزید و به آن 3 لیوان آب اضافه کنید.
  2. حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیایند.بعد از به جوش آمدن مواد حرارت را کم کنید ، نمک و فلفل را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید تا مواد ترکیب شده بپزد.
  3. وقتی سوپ غلیظ شده آن را با میکسر و یا گوشت کوب برقی خوب له کنید.بعد شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها