طعم این ترشی در کنار غذاهایی مانند استانبولی یا عدس‌پلو فوق‌العاده است.

طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی

ترشی نازخاتون نوعی ترشی شمالی و بسیار خوشمزه است و طرز تهیه ساده‌ای هم دارد. این ترشی به راحتی در خانه درست می‌شود و زمان آماده شدن آن نیز کوتاه است.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۶۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، ترشی نازخاتون از ترشی‌های پرطرفدار است. اصل این ترشی شمالی است و در مازندران به عنوان خورشت نیز استفاده می‌شود. این ترشی به دلیل بافت گوشتی بادمجان، ترد بودن سیر و فلفل و عطر سبزی‌های آن ترکیبی متوازن دارد.

طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی

مواد لازم ترشی شمالی

بادمجان
۱ کیلو
گوجه
۳ عدد
سیر ۱ بوته
ریحان (ترجیحاً بنفش)
۲۵۰ گرم
فلفل سبز یا قرمز تند ۳ عدد
سرکه انگور یا آبغوره ۳ لیوان
نعناع خشک یک و نیم قاشق غذاخوری
ادویه‌جات (نمک و زردچوبه) به مقدار لازم
تخم گیشنیز (دلخواه) نصف قاشق چای‌خوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه ترشی شمالی

  1. گوجه‌ها را خرد کنید و در ظرفی بریزید.
  2. فلفل‌های تند را ریز خرد کرده و با گوجه مخلوط کنید.
  3. سیرها را بسیار ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیرها را رنده کنید یا بکوبید.
  4. برگ‌های ریحان بنفش را بسیار ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
  5. نمک، زردچوبه و نعناع خشک را اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید تخم گیشنیز را نیز به مواد خود اضافه کنید.
  6. یک لیوان سرکه انگور یا آبغوره را روی مواد ریخته و مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
  7. حال نوبت حاضر کردن بادمجان است. بادمجان ترشی نازخاتون را می‌توانید به دو روش تهیه کنید:
روش اول

بادمجان‌ها را با پوست کباب کنید. سپس پوست آن‌ها را گرفته و بسیار ریز خرد کنید. می‌توانید برای له کردن بادمجان از گوشتکوب استفاده کنید. همچنین برای اینکه پوست بادمجان کبابی راحت‌تر کنده شود، می‌توانید پس از کباب کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را درون کیسه‌ای قرار دهید، در کیسه را ببنید و چند دقیقه صبر کنید. پس از چند دقیقه بادمجان‌ها را از کیسه درآورده و پوست آن‌ها را به راحتی جدا کنید.

روش دوم

بادمجان‌های خام را پوست بگیرید و حلقه‌ حلقه کنید. سپس آن‌ها را در قابلمه‌ای ریخته با یک لیوان سرکه انگور بپزید. سپس بادمجان‌ها را در ظرفی ریخته و با گوشتکوب خوب له کنید.

در مرحله آخر درست کردن ترشی ناز خاتون، بادمجان‌های کبابی یا پخته شده و له‌شده را با موادی که از قبل حاضر کرده‌اید، مخلوط کنید و آن‌ها را در ظرفی شیشه‌ای بریزید. سپس سرکه یا آبغوره را روی آن ریخته و در ظرف را ببندید.

بعد از گذشت یک روز ترشی شما حاضر است. نوش جان!

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها