شیرینی با طرز تهییه آسان

طزر تهیه شیرینی آردی

شیرینی آردی یکی از شیرینی‌هایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این شیرینی در خیلی از مراسم‌ها و به ویژه نوروز بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۱۲۷۷۰۱۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، شیرینی آردی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه راحتی دارد. مواد لازم برای تهیه این شیرینی اغلب در همه منازل یافت می‌شود. در این مقاله روشی راحت و عالی برای تهیه شیرینی آردی را خواهید خواند.

طزر تهیه شیرینی آردی

مواد لازم شیرینی آردی

 

کره 

۱۰۰ گرم

روغن جامد 

۱۰۰ گرم

پودر شکر

۷۵ گرم

آرد ذرت 

۶۵ گرم

آرد سفید قنادی

 ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر

یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل 

یک هشتم قاشق چای خوری

پودر هل 

یک دوم قاشق چای خوری

تخم خرفه، پودر پسته یا بادام (اختیاری)

کمی برای تزئین روی شیرینی

 

طرز تهیه شیرینی آردی

 

  1. آرد‌ها را باهم مخلوط و آن‌ها را الک کنید.

  2. در یک ظرف دیگر روغن و کره را با یک همزن به قدری بزنید تا به رنگ سفید و روشن دربیاید.

  3. پودر قند را نیز بیفزایید و آن را ۵ دقیقه هم بزنید.

  4. وانیل و پودر هل را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

  5. اکنون ترکیب آرد الک شده را آهسته آهسته به آن اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.

  6. حال خمیر حاصله را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

  7. پس از ۲۰ دقیقه خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به فرم دلخواه قالب بزنید.

  8. کف سینی فر را کمی چرب کنید و قالب‌ها را به فاصله ۲ سانتی متر از یکدیگر در سینی بچینید.

  9. فر را روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

  10. سپس سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.

  11. کمی صبر کنید تا سینی خنک شود، سپس شیرینی‌ها را از ظرف جدا کنید.

  12. در پایان می‌توانید کمی تخم خرفه، پودر پسته یا بادام روی شیرینی‌ها بپاشید.

  13. شیرینی آردی برای پذیرایی از مهمانان آماده است.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها