در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، طرز تهیه درشی کلم را در زیر بخوانید:
۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکههای مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.
۲. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلمها برود.
۳. سپس در یک ظرف شیشهای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.
۴. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلمها بیرون از سرکه نباشند.
۵. ظرفهای شیشهای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرفهای پلاستیکی استفاده نکنید.
۶. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست میدهد.
۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.
۸. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
۹. میتوان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
۱۰. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت میدهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر میدهد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس ارشد روابط بین الملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد