نیمی از مسیر تا بهار ۱۴۰۰ آماده می شود

منطقه ۲ آزادراه تهران ـ شمال به کجا می رسد؟

منطقه دو آزادراه تهران ـ شمال به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر بهار سال آینده به بهره برداری می‌رسد که البته به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، یک باند از این منطقه در این پروژه افتتاح خواهد شد و زیر بار ترافیکی به صورت توامان با محور چالوس (جاده قدیم تهران ـ چالوس) خواهد رفت.
کد خبر: ۱۲۷۲۰۰۶
به گزارش جام جم آنلاین به ایسنا، منطقه ۲ آزاد راه تهران ـ شمال از شهرستانک یعنی انتهای منطقه یک این آزادراه که اسفندماه سال گذشته افتتاح شد تا پل زنگوله و به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر در حال ساخت بوده و به گفته مسوولان تا بهار سال آینده به صورت یک باند به بهره برداری می رسد.
 
البته از همان زمانی که منطقه ۱ آزادراه تهران ـ شمال در حال احداث وبهره برداری بود مذاکرات و توافقاتی بین دولت و سرمایه گذار آزادراه یعنی بنیاد مستضعفان انجام شد تا منطقه ۲ آزادراه تهران ـ شمال سریعتر به بهره برداری برسد که مشکل ترافیک در این منطقه حل شود.
 
در این راستا مقرر شد تا یک باند (باند مسیر شهرستانک به پل زنگوله) از این آزادراه ساخته شده و به بهره برداری برسد تا به کمک جاده قدیم تهران ـ شمال یعنی محور چالوس و این باند از آزادراه به عنوان مسیرهای رفت و برگشت بتوان در بهار سال ۱۴۰۰ آزادراه تهران ـ شمال را ۲۲ کیلومتر دیگر افتتاح کرد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها