خوراکی‎هایی که با قلبتان مهربان هستند

بیماری های قلبی یک سوم کل مرگ های دنیا در هر سال را به خود اختصاص می‎دهند.
کد خبر: ۱۲۶۱۰۱۴

به گزارش جام  جم  آنلاینبه نقل از healthline، رژیم غذایی نقش عمده ای در سلامت قلب دارد و می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تحت تأثیر قرار دهد.

در حقیقت ، برخی غذاها می توانند بر فشار خون ، تری گلیسیرید ، سطح کلسترول و التهاب تأثیر بگذارند، همه اینها فاکتورهای خطرناک برای بیماری های قلبی هستند.

در اینجا 15 ماده غذایی وجود دارد که شما باید از آنها بخورید تا سلامت قلب شما به حداکثر برسد.

 

1-سبزیجات

سبزیجات سبز برگ دارای ویتامین K و نیترات هستند ، که می تواند به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد شریانی کمک کند. مطالعات نشان می دهد که مصرف بیشتر سبزیجات برگ در کاهش بیماری های قلبی نقش دارد.

 

2- غلات

مطالعات نشان می دهد که خوردن غلات کامل با کاهش کلسترول و فشار خون سیستولیک و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ارتباط محکمی دارد.

 

3- انواع توت ها

انواع توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند. مطالعات نشان می دهد که خوردن آنها می تواند عوامل خطر متعددی را برای بیماری های قلبی کاهش دهد.

 

4-آووکادو

آووکادو از نظر چربی های اشباع نشده و پتاسیم بسیار غنی است. آنها ممکن است به کاهش کلسترول ، فشار خون و خطر ابتلا به سندرم متابولیک کمک کنند.

 

5-روغن ماهی

روغن ماهی از نظر اسیدهای چرب امگا 3 بسیار سرشار هستند و ممکن است به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشار خون ، تری گلیسیرید و کلسترول کمک کنند.

 

6-گردو

مطالعات نشان می دهد که گردو می تواند به کاهش کلسترول و فشار خون کمک کند و خطر بروز بیماری قلبی را دور می کند.

 

7-لوبیا

لوبیا از نظر نشاسته غنی است و نشان داده که باعث کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید ، فشار خون و کاهش التهاب می شود.

 

8- شکلات تلخ

شکلات تیره سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئیدها است. مصرف آن باعث می شود پلاک کلسیفیک در عروق و بیماری عروق کرونر قلب کمتر شود.

 

9- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی سرشار از لیکوپن است و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی و همچنین افزایش کلسترول HDL در سطح'خوب' است.

 

10- بادام

بادام سرشار از فیبر و چربیهای اشباع نشده است و به کاهش کلسترول و چربی شکم مرتبط است.

 

11-دانه گیاهان

مطالعات انسانی و حیوانی نشان داده است که خوردن دانه ها می تواند چندین عامل خطر بیماری قلبی از جمله التهاب ، فشار خون ، کلسترول و تری گلیسیرید را از بین ببرد.

 

12-سیر

نشان داده شده است که سیر و اجزای آن به کاهش فشار خون و کلسترول کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک کنند.

 

13-روغن زیتون

روغن زیتون در آنتی اکسیدان ها و چربی های اشباع نشده غنی است. این ماده غذایی بیماری فشار خون پایین و خطر بیماری قلبی را از شما دور می کند.

 

14-سویا

ادمام (سویای نابالغ آسیایی) حاوی ایزوفلاونهای سویا است که نشان داده شده به کاهش سطح کلسترول کمک می کند. ادمام همچنین حاوی فیبر و آنتی اکسیدان است که می تواند به سلامت قلب کمک کند.

 

15- چای سبز

چای سبز از نظر پلی فنول و کاتچین سرشار است. کلسترول ، تری گلیسیرید و فشار خون را پایین می آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها