دیدار ابراهیم جعفری با رفسنجانی و حداد

رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام عصر امروز در دیدار ابراهیم جعفری، رئیس حزبالدعوه عراق، گفت: مصحلت عراق را کسی بهتر از مردم این کشور نمیداند.
کد خبر: ۱۲۵۷۲۲

به گزارش دفتر مجمع تشخیص مصلحت نظام، اکبر هاشمی رفسنجانی در این دیدار، افق آینده این کشور را روشن خواند و افزود: هدف رهایی مردم عراق بسیار مقدس است، اما راهکارهای رسیدن به این هدف، باید مورد بررسیهای همه جانبه قرار گیرد.
وی امنیت را شرط اول عراقی آرام و رو به توسعه دانست و با تجلیل از درایت و حکمت مرجعیت، مسئولان و شیعیان این کشور گفت: با توجه به آشنایی مسئولان عراقی، مصلحت این کشور استبداد زده را کسی بهتر از مردم مظلوم این کشور نمیداند.
رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام ، بروز اختلاف بین شیعه و سنی و تشدید آن را توطئهای بسیار خزنده و خطرناک در عراق خواند و گفت: باید عقلای عراق با این توطئه مقابله کنند.
ابراهیم جعفری نیز در این دیدار با تبریک بیست و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بیست و دوم بهمن 1357 نقطه آغاز حرکت تاریخ معاصر به سوی تعالی است. وی با بیان نمونههایی از حرکتهای اسلامی و آزادیخواهی در ایران و عراق ، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی بالاتر از منطقه و جهان اسلام، جامعه بینالملل را نیز تحت تأثیر قرار داد.
نخستوزیر سابق عراق، صدام را مستبدی خودکامه دانست که ظلمهای بسیاری در حق ملت عراق و ملل منطقه، به ویژه ایران اسلامی روا داشت.
رئیس حزبالدعوه عراق، خروج اشغالگران از عراق را تنها راه ممکن برای آنان خواند و گفت: حتی افکار عمومی کشورهای اشغالگر نیز بر خروج از عراق استوار است. جعفری پرونده عراق و آمریکا را بسیار مهم و پیچیده دانست و گفت: این پرونده در داخل عراق و آمریکا نیز زوایای مختلفی دارد که اختلاف مسئولان آمریکا در خصوص ماندن در عراق و سقوط صدام، از نقاط برجسته این پرونده است.
جعفری افزود: حکومت دیکتاتوری در عراق برگشتی ندارد و مطمئنا9 مردم روز به روز در تعیین سرنوشت خود حضور چشمگیرتری خواهند داشت.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها