
به گزارش جام جم آنلاین، محمد نفریه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره سهمیه بنزین برای مددجویان سازمان بهزیستی اظهار کرد: چند سال گذشته که بحث سهمیه بندی بنزین مطرح شد، برای افراد دارای معلولیت سهمیه خاصی در نظر گرفته شده بود و امسال نیز با توجه به شرایط جدید مکاتباتی انجام دادیم تا سهمیهای برای سازمان بهزیستی کشور دریافت کنیم.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: سهمیه بنزین نه تنها برای مددجویان سازمان، بلکه باید برای مراکز روزانهای که
تردد دارند و سرویسهای بهزیستی آنها را جابهجا میکنند و همچنین مراقبان بهزیستی که روزانه به خانه افراد دارای معلولیت میروند، افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: سهمیه پیشنهادی سازمان بهزیستی برای بنزین مددجویان ۲ برابر سهمیه خودروهای شخصی است، چراکه یک مددجو به ۲۰۰ تا ۳۰۰ لیتر بنزین نیاز دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد