به گزارش جام جم آنلاین ، به هر حال خبر انتخاب استراماچونی به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از آن دست خبرهای عجیب و غیرمنطقی بود. استراماچونی کمتر از شش ماه است که در ایران حضور دارد و علاوه بر آن آشنایی چندانی با تیم ملی ندارد.
نام او صرفا به این دلیل مطرح شده که نتایج خوبی با استقلال گرفته و به نظر می رسد این خبر فقط یک احتمال رسانه ای است چرا که در فدراسیون فوتبال همه به خوبی می دانند که توافق با برانکو حاصل شده است.
امیرحسین فتحی مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت وگویی کوتاه با خبرنگار ما عنوان کرد: وقتی خبری صحت ندارد حرفش را هم نزنید. حضور او در تیم ملی فوتبال ایران صحت ندارد و او حداقل یک فصل دیگر با ما ادامه همکاری می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ