رییس اوپک: قیمت 55 دلار برای هر بشکه نفت رضایت بخش است

فارس: رییس سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک تاکید کرد ، قیمت 55 دلار برای هر بشکه نفت قیمت کاملا عادلانه و رضایت بخشی است.
کد خبر: ۱۲۳۸۵۸

خبرگزاری رویترز به نقل از محمد بن دائن الحملی افزود : کاهش قیمت نفت از 78 دلار به 50 دلار طی ماههای اخیر چندان نگران کننده نیست. کشورهای اوپک از این مساله هراسان و وحشت زده نشده اند. تنها نگرانی کشورهای تولید کننده نفت ، متوقف شدن پروژه های نفتی به دنبال کاهش قیمت جهانی انرژی است. کاهش قیمت نفت بسیاری از پروژه های اکتشاف ، استخراج و تولید نفت را غیر اقتصادی خواهد کرد.
رییس اوپک پیش از این قیمت 60 دلار را قیمتی عادلانه و راضی کننده اعلام کرده بود.
عربستان نیز ضمن مخالفت با برگزاری نشست فوق العاده اوپک عملا با کاهش مجدد سقف تولید این سازمان مخالفت کرد.
گرگ پریدی کارشناس ارشد انرژی موسسه اوراسیا در این باره گفت : عربستان با این اقدام خود قصد فشار بر سایر کشورهای عضو اوپک برای پایبندی به تعهدات نشستهای دوحه و ابوجا را دارد.
اوپک باید از ابتدای نوامبر 1.2 میلیون بشکه از تولید نفت خود را کاهش می داد ولی آمارهای رسمی این رقم را حدود 800 هزار بشکه ارزیابی می کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها