یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از سلامت نیوز، در این مقاله به شما میگوییم حضور چه خوراکیها و به کار بردن چه ترفندهایی خاطرهای به یاد ماندنی از دستپختتان به یادگار خواهد گذاشت.
سفره رنگین خوشمزهتر است؟
یکی از واقعیتهای جالبی که میتواند غذای شما را خوشمزهتر و هیجانانگیزتر نشان دهد و این پیام را به مغز بیننده بفرستد که غذایی خوشمزه در انتظارش است، رنگین چیدن سفره است. شاید برایتان جالب باشد بدانید حتی رنگ بشقابها هم میتواند روی اشتهای مهمان شما تاثیر بگذارد، بنابراین هر چه از رنگهای شادتر و پر انرژیتری استفاده کنید، اشتهای مهمانتان را باز میکنید و غذا به نظرش خوشمزهتر خواهد رسید. بنابراین سعی کنید چه در مورد ظروف پذیرایی و چه در مورد غذاها از رنگ و لعابشان غافل نشوید.
چه دیزاینی مناسب است؟
دیزاین غذا و شکل دادن به آن مرحله تاثیرگذار دیگری است که باید به آن توجه داشته باشید. هم کتابهای آشپزی زیادی برای آموزش سفرهآرایی و تزئین غذا وجود دارد و هم با یک جستجوی ساده روی اینترنت انواع روشهای دیزاین غذا و دسر را یاد میگیرید. بنابراین از امکانات اطرافتان استفاده کنید و با توجه به وقت و حوصلهای که دارید، دست به انتخاب گزینههای مناسب برای خودتان و مهمانهایتان بزنید. لازم نیست دیزاین غذا حتما شبیه سفینههای فضایی باشد تا هنرمندیتان را نشان دهید، همین که غذا زیبا و مرتب باشد و شلخته به نظر نرسد، کافی است.
معجزه ادویههای جدید
ادویهها معجزه میکنند. آنها نه تنها سرشار از خواص مختلف هستند و هر کدام برای بخشی از بدن مفید هستند؛ بلکه قابلیت طعم دهی بی نظیری دارند. در حقیقت تفاوت بسیاری از دستپختها در چاشنی و ادویه جات به کار رفته در انواع غذا است؛ نه چیز دیگری. این چاشنیهای دوست داشتنی به راحتی میتوانند به عنوان بهترین گزینههای طعم دهنده غذا به کار بروند. کافی است دستور پخت متنوعی را امتحان کنید یا بر حسب غریزه مقدار ادویهها را بالا و پایین کنید تا متوجه نتیجه متفاوت نهایی شوید. در این میان امتحان کردن انواع چاشنیهای جدید را فراموش نکنید. انواع پودر سالاد، سسهای خوشمزه و ادویههای نقاط مختلف کشور یا دنیا طعمهای تازهای به دنبال خواهند داشت؛ فقط مراقب باشید که مبادا مهمانتان نسبت به چیزی حساسیت داشته باشد.
اگر غذای ملل را دوست دارید
درست کردن غذاهای کشورهای مختلف، مورد علاقه بسیاری از آقایان و خانمهای دوستدار آشپزی است. اگر شما هم دوست دارید برای پذیرایی از مهمانهایتان غذای جدیدی از کشور دیگری درست کنید، حتما از قبل آن را امتحان کنید؛ چون ممکن است مواد به کار رفته در آن با ذائقه ایرانی جور درنیاید و زحمتهایتان دیده نشود. یک ترفند برای انتخاب غذای مناسب ذائقه ایرانی این است که مواد لازم برای درست کردن غذای مورد نظرتان را با مواد اصلی غذاهای ایرانی مقایسه کنید. معمولا هر چه این مواد مشابهت بیشتری داشته باشند، غذا برای ایرانیها هم خوشمزهتر خواهد بود.
ترفندی برای کبابها
هیچ وقت درست کردن جوجه کباب و سایر کبابها را به همان روز مهمانی موکول نکنید. منظورمان این نیست که از قبل کبابها را روی منقل درست کنید؛ بلکه لازم است از قبل سس کباب یا جوجه کباب را آماده کنید و گوشت را در آن بخوابانید. خواباندن گوشت در سس مخصوص هم طعم آن را بهتر میکند و بوی خامش را از بین میبرد و هم بافت آن را تردتر و لذیذتر خواهد کرد. در حالی که اگر دقیقه 90 این کار را انجام دهید، تاثیر خاصی روی طعم غذایتان نخواهد گذاشت.
تاثیر بی نظیر زعفران
این روزها متاسفانه انواع موادی که از زعفران بودن تنها رنگ آن را دارند، در بازار زیاد شدهاند. هنوز مشخص نیست که این مواد که بعضا شیمیایی هستند، چه اثرات بدی روی سلامت افراد میگذارند. توصیه ما این است که یا از این مواد استفاده نکنید یا اگر قرار است به غذایتان عطر و رنگ دهید، زعفران اصل تهیه کنید؛ حتی به مقدار خیلی کم.
موزیک ملایم بگذارید
این بار که به یک فست فود شلوغ رفتید، به موزیکی که پخش میشود دقت کنید. اغلب اوقات این موزیک تند است. دلیلش هم این است که مشتری تحت تاثیر موسیقی زودتر غذایش را بخورد و برود تا جا برای مشتریهای در انتظار باز شود.
اگر دوست دارید به مهمانهایتان بیشتر خوش بگذرد و بیشتر روی طعم غذاها تمرکز کنند، برعکس فست فودها عمل کنید؛ یعنی یا موقع صرف غذا موزیک ملایمی پخش کنید؛ یا اصلا موزیک نگذارید. این کار آرامش مهمانها را بیشتر میکند و آنها با دقت و صبر بیشتری غذایشان را خواهند خورد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد