به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، عباسعلی نجفی افزود که بخشی از محور هراز در محدوده پل ابتهاج از امروز در دست بهسازی قرار گرفت و بر این اساس تردد در این محور در محدوده استحفاظی استان مازندران از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ عصر بر روی تمام خودروهای عبوری بسته است.
وی از رانندگانی که قصد تردد از مسیر شمال به تهران را دارند خواست تا به جای جاده هراز از محورهای جایگزین سوادکوه ( قائمشهر- تهران ) در مدت زمان بسته بودن این محور استفاده کنند.
پیش از این نیز اواخر تیر ماه محور هراز برای مرمت و بهسازی به صورت شبانه بر روی خودروهای عبوری بسته شده بود.
حدود ۱۰۵ کیلومتر از ۱۸۰ کیلومتر جاده هراز در حوزه استحفاظی مازندران قرار دارد که حدود ۷۵ کیلومتر از این مسیر چهارخطه است. طرح چهار خطه کردن ۳۰ کیلومتر بعدی نیز در حال اجراست و پیش بینی می شود تا پایان سال ۹۹ به صورت کامل پایان یابد.
محور هراز یکی از پرترافیک ترین محورهای کشور است و طبق آمار وزارت راه و شهرسازی روزانه بین ۴۰ تا ۶۰ هزار دستگاه خودرو در این محور تردد می کنند. میانگین ظرفیت تردد خودرویی برای این محور روزانه ۲۴ هزار دستگاه در نطر گرفته شده است.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با مصطفی محدثی خراسانی به مناسبت هفته کتاب
گفتوگوی «جامجم» با محمد شهبا، درباره موانع اقتباس سینمایی