به گزارش جام جم آنلاین ، کریستیانو رونالدو، ستاره 34 ساله یوونتوس و تیم ملی پرتغال جایزه «اسطوره مارکا» را به پاس سالها فعالیت حرفهای موفق دریافت کرد.
به گزارش مارکا، در این مراسم علاوه بر خبرنگاران مارکا، جورجینا رودریگس، ژرژ مندس و فلورنتینو پرز، رئیس رئال مادرید حضور داشتند.
رونالدو پس از دریافت جایزه گفت: این جایزه یک جای بسیار خاص در ویترین افتخاراتم خواهد داشت. مادرید شهری خاص است. من به سفرهای زیادی رفتهام، اما کمتر شهری مثل مادرید وجود دارد.
وی افزود: این جایزه بیشتر به خاطر کارهایی که در رئال مادرید انجام دادم، به من تعلق گرفته است. این یک جایزه اسپانیایی است و از دریافت آن بسیار خوشحالم.
مهاجم پرتغالی یوونتوس تصریح کرد: از تمام کسانی که به من کمک کردند تا جایزه «اسطوره مارکا» را کسب کنم، ممنونم. امیدوارم دوباره و به زودی به مادرید برگردم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد