
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، کاپیتان و خدمه کشتی غرقشده شباهنگ از گمرک آستارای ایران وارد کشور شدند.
نمایندگان سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از مسئولان شهرستانی جهت استقبال از خدمه کشتی غرقشده شباهنگ در گمرک زمینی آستارا حضور داشتند.
کشتی شباهنگ که از بندرانزلی به مقصد بندر مخاچ قلعه بارگیری شده بود عصر جمعه در پی دریافت گزارش سانحه این کشتی، دو فروند بالگرد وزارت حوادث غیرمترقبه و یک فروند ناو گشتزنی نیروی مرزبانی جمهوری آذربایجان برای اجرای عملیات امدادی به محل حادثه شتافتند و با عملیات امدادی تمامی ۹ خدمه «شباهنگ» نجات یافتند، ولی این کشتی باری لحظاتی بعد در دریا غرق شد.
این کشتی حامل بار کاشی و سرامیک بود و در حدود ۲۳ مایلی بندر آستارای جمهوری آذربایجان در آبهای این کشور در منطقه لنکران دچار سانحه شد و بهعلت آبگرفتگی غرق شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد