
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، هادی هاشمیان در این رابطه اظهار کرد: این فرد پس از گزارش مردم به سامانه 1580 حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، شناسایی و دستگیر شد.
وی افزود : در بازرسی از منزل این فرد تعداد زیادی اوراق و اسناد قضایی که از مردم گرفته بود کشف و ضبط شد.
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به این که پرونده در مرحله تحقیقات است از مردم خواست: اگر با این روش مورد سوء استفاده قرار گرفتهاند به حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان در گرگان یا دادگستریهای شهرستان محل زندگی خود مراجعه و گزارش کنند.
به گفته هاشمیان، این فرد سابقه دار بوده و هم اکنون با صدور قرار، بازداشت است.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: قاضی، وکیل و بازرس دادگستری از جمله عناوینی بود که این فرد با معرفی خود از مردم کلاهبرداری میکرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: