براساس نتایج پژوهشی در اسپانیا اسیدهای چرب امگا3 موجود در مواد خوراکی نظیر ماهی‌های چرب و دانه کتان علاوه بر حفظ سلامت زنان باردار، برای نوزادشان نیز مفید است.
کد خبر: ۱۲۱۶۸۷۰

به گفته محققان، این ماده مغذی مهم موجب کاهش احتمال افسردگی در زنان و وزن بهتر نوزاد در زمان تولد می‌شود و با بهبود رشد و عملکرد مغز مرتبط است. همچنین احتمال ابتلا به اوتیسم را کاهش می‌دهد. در این مطالعه، محققان حدود ۲۰۰۰ مادر و نوزادشان را از سه ماهه اول بارداری تا زمان پنج سالگی کودک تحت نظر داشتند. پژوهشگران دریافتند مصرف مقادیر زیاد ماهی‌های چرب در طول بارداری دارای فوایدی نظیر بهبود در عملکرد شناختی و پیشگیری از ابتلا به اوتیسم بود. فواید مصرف این ماده خوراکی زمانی مشاهده شد که مادر روزانه حدود ۸۵ گرم ماهی مصرف می‌کرد. اگر فردی به قدرکافی ماهی مصرف نمی‌کند می‌تواند از مکمل‌های امگا۳ استفاده کند که البته بهتر است قبل از مصرف با پزشک در این مورد مشورت کند./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها