مجلس طرح ساماندهی مد و لباس را اصلاح کرد

فارس: مجلس به منظور تأمین نظر شورای نگهبان طرح ساماندهی مد و لباس را اصلاح کرد.
کد خبر: ۱۲۱۴۳۲

نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز سه شنبه خود با اصلاح ایرادات شورای نگهبان در خصوص طرح ساماندهی مد و لباس نظر شورای نگهبان را در این خصوص تأمین کردند.
نمایندگان مجلس با اصلاح ماده یک این طرح تاکید کردند مصوبات کمیتهای متشکل از یک نفر نماینده تام الاختیار از هر کدام از وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی آموزش و پرورش، بازرگانی و صنایع و معادن و سازمان های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، مدیریت و برنامه ریزی کشور و سه نفر از نمایندگان صنوف ذیربط (طراحان و تولیدکنندگان) و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس به عنوان ناظر جهت پی ریزی ساختار مدیریتی در خصوص ترغیب عموم مردم به پرهیز از انتخاب و مصرف الگوهای بیگانه و غیرمأنوس با فرهنگ و هویت ایرانی پس از امضا و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اجرا است.
شورای نگهبان در ایراد خود به مصوبه مجلس اعلام کرده بود که مصوبات کمیته ساماندهی مد و لباس برای اجرا شدن نیازمند تأیید دولت دارد و مجلس به منظور تأمین نظر شورای نگهبان مصوب کرد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مصوبات این کمیته را امضا و ابلاغ کند.
در ابتدای بررسی این مصوبه محمد رضا میرتاج الدینی نماینده تبریز در مجلس این تصمیم کمیسیون فرهنگی مجلس را مناسب دانست و خواستار رأی به این نظر کمیسیون جهت اجرایی شدن سریع آن شد.
ایرج ندیمی نماینده لاهیجان در مجلس نیز در مخالفت با اصلاحیه کمیسیون فرهنگی اظهار داشت: با این اصلاحیه تمام وظایف بر عهده وزیر ارشاد گذاشته می شود ولی اگر بعد از مدتی نمایندگان سؤال کنند که این وزیر در زمینه تقویت مسائل بومی و بازار تولید لباس چه اقداماتی انجام داده وی می تواند بگوید که من نمی خواستم در این زمینه وظیفه ای داشته باشم شما بودید که به من این وظیفه را محول کردید.
وی افزود: واقعا9 نحوه حل مسائل اینگونه نیست بلکه باز کردن تکلیف از سرخودمان است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: طرح ساماندهی مد و لباس با زحمات بسیاری تهیه شده است و با واگذاری اختیارات تنها به وزیر ارشاد به نتیجه ای دست نخواهیم یافت.
در ادامه ستار هدایت خواه نماینده بویراحمد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در موافقت با اصلاحیه کمیسیون فرهنگی گفت: همه اختیارات به وزیر ارشاد داده نمی شود، بلکه بر عهده کمیتهای است که اعلام شده است و وزیر نیز در این کمیته حضور دارد و به تناسب پاسخگو هستند.
وی ادامه داد: این اصلاحیه در راستای اهداف طرح ساماندهی مد و لباس است و نگرانی از اجرایی و عملیاتی شدن این طرح نیست.
مجلس شورای اسلامی از 18 مهرماه سال جاری بررسی طرح ساماندهی مد و لباس را در صحن علنی آغاز کرد و این طرح اول آبان ماه به تصویب مجلس رسید و شورای نگهبان با گرفتن یک ایراد به این مصوبه آن را به مجلس بازگرداند و نمایندگان امروز نظر شورای نگهبان را در این خصوص تأمین کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها