
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، احمد مرادپور با اشاره به وقوع سیل فروردینماه امسال در لرستان، گفت: یازده هزار واحد مسکونی در 1120 روستای آسیبدیده ازسیل بهصورت درجاساز احداث میشوند .
وی با بیان اینکه در سیل اخیر به 1600 واحد مسکونی روستایی آسیب وارد شده است، افزود: از این تعداد 1120 روستا در جاساز است و ۳۸ روستا نیاز به جابجایی دارد .
مرادپور با اشاره به جابجایی کامل هفت روستای سیلزده در لرستان، ادامه داد: تاکنون مشکل تأمین زمین پنج روستا حل شده و در حال تهیه نقشه و تسطیح هستند و برای روستاهای ملاوی و بابازید تاکنون زمینی تأمین نشده و پیگیریهای لازم ادامه دارد .
معاون استاندار لرستان با اشاره به اینکه اولویت بازسازی با واحدهای تعمیری، درجاساز و جابجایی بود، افزود: تاکنون ۴۳۰ واحد برای درجاسازی پیکنی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا