مشکل بیمه خودروهای نو بزودی برطرف می شود

: فرمانده نیروی انتظامی با اعلام رفع نقص فنی شناخته شده از سوی نیروی انتظامی به هنگام شماره گذاری خودروها گفت: خودروها هنگام شماره گذاری حداقل باید فاقد عیب هایی که نیروی انتظامی می شناسد، باشند؛ مگر این که نقص های دیگری بعدا ایجاد شود که ما متوجه آن نباشیم.
کد خبر: ۱۲۰۲۴۲

سردار اسماعیل احمدی مقدم روز پنجشنبه در حاشیه مراسم یادواره 1400 شهید نیروی انتظامی تهران بزرگ در سالن میلاد در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا می توان امیدوار بود، خودروهای پژو و پراید شماره گذاری شده جدید فاقد نقص فنی باشند؛ اظهار کرد: هنگام شماره گذاری خودروها رعایت استانداردهای مورد قبول نیروی انتظامی که از سوی وزارت صنایع و معادن و همچنین سازمان محیط زیست کنترل می شوند، ضروری است. تلاش برای حداکثر کردن بیمه خودروها فرمانده ناجا در خصوص بیمه های حداقلی شرکتهای خودروساز عنوان کرد: تلاش نیروی انتظامی آن است که بیمه خودروها حداکثر شود، چرا که مردم هنگام تحویل خودرو تصور می کنند وسیله نقلیه بیمه شده ، اما در کوچکترین حادثه ای ، خسارات سنگینی را متحمل می شوند.
وی افزود: با مذاکرات انجام شده با شرکتهای خودروساز بزودی مشکل بیمه خودروها برطرف می شود و در این میان خودروسازان نیز باید تلاش کنند تا افزایش قیمت بیمه به افزایش قیمت خودرو منجر نشود که البته قول هایی در این باره داده اند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها