دلیل گران بودن گوشت وارداتی نسبت به قیمت جهانی

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام دلایلی که گوشت وارداتی با قیمت جهانی همخوانی ندارد را توضیح داد. هر کیلو گوشت تقریبا به اندازه قیمتش هزینه‌های جانبی دارد.
کد خبر: ۱۲۰۲۰۳۱

حمید ورناصری در پاسخ به این‌که برای مردم جای سؤال است گوشت که قیمت جهانی آن پنج دلار است و با ارز 4200 تومان وارد می‌شود باید به قیمت 21 هزار تومان به کشور برسد چرا قیمت 42 هزار تومان است، گفت: قیمت گوشت گوسفند تازه از استرالیا چون حمل هوایی دارد حدود هفت یورو تمام می‌شود.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: قیمت گوشتی که از کشورهای آسیای میانه وارد کشور می‌شود نیز حدود هفت دلار است. برخی افراد با اطلاعات اشتباه که ناشی از عدم تجربه و تخصص در این حوزه است، این اعداد و ارقام را اعلام می‌کنند.
ورناصری با بیان این‌که واردات صرفا پرداخت و تحویل کالا نیست، گفت: واردات علاوه بر نرخ ارز، هزینه‌های ترخیص و گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز و سود فروشنده هم دارد.
وی با محاسبه خرید با دلار، حمل هوایی و سایر هزینه‌ها از جمله ترخیص، عوارض گمرکی و کارمزد انتقال پول و نرخ تبدیل ارز قیمت گوشت را حدودا کیلویی 35 هزار و 574 تومان عنوان کرد.
به گفته این مسؤول، گوشت قرمز منجمد گوساله حدود ۳۳ هزار تومان و گوسفند تازه ۴۲هزار تومان در داخل کشور توزیع می‌شود./فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها