روایت ظریف از پیام عربستان

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با شبکه الفرات در رابطه با پیشنهاد گفت‌وگوی منطقه‌ای با حضور ایران، عراق، ترکیه، عربستان و مصر که پیش از این از سوی سید عمار حکیم مطرح شده بود، گفت: ما از همه پیشنهادها برای همکاری منطقه‌ای حمایت می‌کنیم. ما یک اصل داریم و آن این است که همکاری‌های منطقه‌ای باید فراگیر بوده و نباید علیه کسی باشد، همه کشورهای منطقه ما باید عضو این همکاری باشند.
کد خبر: ۱۱۹۶۷۶۱



محمدجواد ظریف در خصوص عربستان نیز عنوان کرد: من همواره آمادگی گفت‌وگو با همسایگان را داشتم، متأسفانه همسایگان ما در عربستان سعودی علاقه‌ای به گفت‌وگو ندارند. من آمادگی داشتم زمانی که به منطقه سفر کردم به عربستان هم سفر کنم و این در ابتدای دوران وزارت من بود، یعنی پنج سال قبل، پیام‌های متعددی هم برای مسؤولان سعودی فرستادم که ما آمادگی داریم با هم همکاری کنیم؛ نه‌تنها در حوزه دوجانبه بلکه در حوزه منطقه‌ای و آنها پیام دادند که منطقه ربطی به شما ندارد و الان معلوم است که منطقه به ما ربطی دارد یا ندارد، لذا ما هیچ‌گاه مانعی برای گفت‌وگو با سعودی‌ها نداشتیم و آنها بودند که مایل به گفت‌وگو نبوده‌اند.
وی افزود: حتی من بعد از فوت ملک عبدا... برای مراسم خاکسپاری ایشان به عربستان رفتم، اما مقامات سعودی از فرصت حضور بنده استفاده نکردند چون ظاهرا سیاست آنها این نبود. هر وقت آنها آمادگی داشته باشند، ایران را آماده در میدان خواهند دید. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها