در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جامجم، مهدی پیرصالحی افزود: با وجود تفاهمنامههایی که از قبل بین وزارت بهداشت دو کشور منعقد شد، متأسفانه فرآیند ثبت داروهای ایرانی در عراق هنوز هم با سرعت قابل قبول صورت نمیگیرد. امروزه بیش از ۱۲۰ داروی ایرانی در کشور عراق وجود دارد، اما فقط فرآیند ثبت ۲۰ قلم دارو تکمیل شده است.
پیرصالحی بیان کرد: تصور میشود با حضور داروهای ایرانی در بازار عراق این کشور میتواند به میزان ۵۰ درصد صرفهجویی ارزی در واردات داروها داشته باشد.
وی ادامه داد: ایران در زمینه محصولات آرایشی و بهداشتی پیشرفتهای قابلتوجهی داشته است و ما تصور میکنیم در زمینه آرایشی و بهداشتی نیز امکانات مطلوبی برای همکاری مشترک بین دو کشور داشته باشیم. به طوری که در حال حاضر حدود ۸۰ میلیون دلار محصولات آرایشی و بهداشتی به کشور عراق صادر میشود. رئیس سازمان غذا و دارو افزود: شرکتهای ما میتوانند فناوری خود را به کشور عراق منتقل کنند و انتظار داریم در چنین شرایطی که ایران دچار تحریم شده است، کشور عراق نیز در زمینه انتقال پول به کشورهای اروپایی برای خرید دارو و تجهیزات پزشکی به ما کمک کند. وی عنوان کرد: دارو و تجهیزات پزشکی جزو اقلام بشردوستانه محسوب میشود و نباید تحریمها روی این اقلام اعمال شود، اما متأسفانه تحریمهای آمریکا بر حوزه دارو و تجهیزات پزشکی تأثیر منفی گذاشته و باعث ایجاد مشکلاتی برای کشور ما شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس شورای تامین دام کشور وضعیت بازار واردات گوشت را بررسیکردیم
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد