
به گزارش ایسنا، کیومرث کلانتری در جلسه دیروز کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران افزود: از بین کانونهای آلاینده و ایجادکننده بو در مسیر فرودگاه امام(ره)، مجتمع دامگستر تاکنون هیچ اقدامی برای کنترل بو انجام نداده است.
انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ما کشوری هستیم که در زمینه علم و نوآوری سرآمد بوده و رشد ۱۱ برابری را از حیث تولیدات علمی ثبت کرده ایم، افزود: در چنین شرایطی این که در مسیری حد فاصل فرودگاه امام(ره) در جنوب تهران تا عوارضی پایتخت شاهد انتشار بوی نامطبوع باشیم چنین مسألهای زیبنده دانشگاهها و نهادهای علمی در کشور نخواهد بود که اقدامی در راستای رفع این مشکل نکنند.
وی با بیان اینکه اگر نگاه علمی و تخصصی نسبت به حل این مشکل داشته باشیم بدون تردید در کمترین زمان ممکن شاهد مرتفع شدن آن خواهیم بود، بیان و تاکید کرد: بالغ بر ۲۸ کانون تولید و انتشار بوی نامطبوع در این محور شناسایی شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: