زورگیری از دختران دم بخت در اولین قرار

مرد شیاد که با انتشار عکس خود کنار خودروهای گران‌قیمت، دختران دم بخت را فریب داده و طلاهایشان را سرقت می‌کرد، با شکایت آخرین طعمه‌اش دستگیر شد.
کد خبر: ۱۱۹۱۹۹۰

به گزارش جام‌جم، حوالی ساعت ۱۱ صبح روز پنجشنبه 18 بهمن امسال زن جوانی با مراجعه به کلانتری ۱۵۱ یافت‌آباد اعلام کرد از یکی از شهرهای شمالی به تهران آمده تا از پسر جوانی که به زور طلاهایش را سرقت کرده، شکایت کند. او به ماموران گفت: مدتی قبل با پسری آشنا شدم که در کنار یک ویلای لوکس همراه ماشین شاسی‌بلند و گران‌قیمتش عکسی انداخته و آن عکس را روی پروفایلش قرار داده بود. این پسر مدعی شد وضع مالی خوبی دارد و قصد دارد با دختری نجیب و خانواده‌دار ازدواج کند و به همین دلیل نیز چند روز بعد از آشنایی، از من خواستگاری کرد. ارتباط ما در فضای مجازی ادامه داشت و مدتی بعد قرار شد برای دیدار به تهران بیایم، اما پس از حضور در تهران و محل قرار، ناگهان این مرد به من حمله‌ور شد و با سرقت طلاهایم فرار کرد.
با شکایت این زن، پرونده‌ای تشکیل و رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت. در تحقیقات بعدی، محل زندگی این مرد در یافت‌آباد شناسایی و ماموران با مراجعه به این محل متوجه شدند او در یکی از قهوه‌خانه‌های محل است که بلافاصله اقدامات لازم برای دستگیری این فرد انجام و متهم در قهوه‌خانه دستگیر شد.
با انتقال متهم به کلانتری، او ابتدا خود را بی‌گناه معرفی کرد اما در ادامه با شاکی مواجه شد و در حالی که چاره‌ای جز اعتراف نداشت، به سرقت از دختر جوان به شیوه زورگیری و فریب اقرار و اعتراف کرد که با طراحی نقشه‌ای و عکس انداختن در کنار ویلاهای لوکس و ماشین‌های گران‌قیمت، دخترهای دم بخت را فریب داده و با کشاندن آنها به محلی خلوت، طلا و جواهرات گرانقیمت‌شان را سرقت کرده است.
سرهنگ محمدرضا موسوی، رئیس کلانتری ۱۵۱ یافت آباد در این باره به جام‌جم گفت: با توجه به حساسیت موضوع و احتمال سریالی بودن جرایم، متهم به همراه پرونده‌اش در اختیار کارآگاهان پایگاه پنجم آگاهی پایتخت قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها