در روستاهای خراسان سرمایه‌گذاری کنید

تا همین چند سال پیش اعتقاد همگان بر این بود برای آبادی یک منطقه و ایجاد شغل و رفع بیکاری، یا باید کشاورزی توسعه یابد یا صنایع و کارخانجات مختلف در منطقه پا بگیرد. در یکی دو سال اخیر، اما نگرش‌ها 180 درجه تغییر یافته است.
کد خبر: ۱۱۸۶۴۳۷

توجه همه (از مسؤولان گرفته تا مردم)، سمت یک صنعت، یعنی صنعت درآمدزای گردشگری رفته و خواهان رونق این صنعت هستند که هم درآمدزاست، هم منابع اولیه‌اش (جاذبه‌های طبیعی و تاریخی)، به وفور در همه مناطق ایران در دسترس است . همین است که مدیران استانی در سراسر کشور هم به تکاپو افتاده و از مردم و سرمایه‌گذاران می‌خواهند سرمایه خود را در این بخش هزینه کنند تا هم خودشان درآمد چندبرابری داشته باشند و هم به رونق اقتصادی دیار و مردمشان کمک کنند. درعوض آنها هم متعهد می‌شوند تسهیلات مورد نیاز را در اختیار مردم و سرمایه‌گذاران قرار‌دهند. در همین زمینه ابوالفضل مکرمی‌فر، مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی، روستاهای این استان را گنجینه‌ای ناشناخته دانسته و گفته در خراسان رضوی3281 روستای دارای سکنه و بیش از 4000 روستای بدون سکنه داریم که بخش زیادی از این روستاها ظرفیت‌های بالقوه‌ای در زمینه گردشگری و ایجاد اقامتگاه بومگردی دارند.
مکرمی فر با اشاره به این‌که هم اکنون اقامتگاه‌های بومگردی شهرستان‌هایی مانند خواف و رشتخوار توسط گردشگران اروپایی رزرو شده، تاکید کرد اداره کل میراث فرهنگی استان آمادگی دارد در روستاهایی که مرجع و ماخذ توسعه تلقی می‌شوند، همکاری همه‌جانبه داشته باشد و حتی برای ترویج صنایع دستی و اعطای تسهیلات در این بخش نیز اعلام آمادگی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها