وقتی آفتاب از فضای مجازی طلوع می‌کند!

روز گذشته مصاحبه یکی از خبرگزاری‌ها با حسین شریعتمداری، مدیرمسؤول روزنامه کیهان منتشر شد. از همان دقایق اول در توییتر عده‌ای بدون توجه به سخنان حسین شریعتمداری تنها به عکس‌هایی که از دفتر او منتشر شده بود اشاره کردند و اصل مصاحبه را تحت‌الشعاع قرار دادند. ما هم کاری به مصاحبه حسین شریعتمداری نداریم. به محتوای صحبت‌هایش هم اشاره‌ای نمی‌کنیم، بلکه در این بخش قرار است به صفحه یک روزنامه‌ها اشاره کنیم.
کد خبر: ۱۱۸۴۴۵۵

روزنامه آفتاب یزد در صفحه یک خود تصویری از دفتر حسین شریعتمداری منتشر کرده و همان حرفی را زده که کاربران شبکه‌های اجتماعی زدند. این روزنامه با کشیدن یک «دایره قرمز» دور رایانه‌ای که روی میز مدیرمسؤول روزنامه کیهان است و تیتر «کالای آمریکایی 24 میلیونی روی میز حسین شریعتمداری» در واقع نقدی به او وارد کرده و رایانه‌ای که روی میز او است را تناقضی میان عمل و حرف او نشان داده است. درصدد قضاوت این حرکت نیستیم، ولی خب روزنامه‌ای که سوژه و موضوع از شبکه‌های اجتماعی می‌گیرد و آن را عکس صفحه یک خود می‌کند پیام‌های خوبی برای مخاطب ندارد.
یکی دیگر از نکات صفحه اول روزنامه آفتاب یزد تیتری است که از علی ربیعی، وزیر سابق کار و رفاه اجتماعی انتخاب کرده که به نظر می‌رسد از نظر دستوری دارای اشتباه است. «واقعا این‌گونه نیست که همه در حال بخور بخور هستند» تیتر مذکور است که به نظر می‌رسد به‌جای «هستند» باید از فعل «باشند» استفاده می‌شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها