توضیحات درباره سقوط 2شیء در فخرآباد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی با اشاره به سقوط دو شیء ناشناس در روستای فخرآباد بجستان گفت: مساله در حال بررسی است و هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۷۲۸۸۹

محمدرحیم نوروزیان به ایسنا گفت: بر اساس بررسیهای اولیه به نظر میرسد این اشیاء قطعات یک پهپاد یا ماهواره باشد که در دو نقطه در روستایی در اطراف بجستان سقوط کرده است. جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد و اتفاق خاصی رخ نداده است. همچنین برخی گمانهزنیهایی که در این خصوص صورت گرفته، صحت ندارد.

در حال حاضر نیروهای امنیتی و انتظامی در حال بررسیهای بیشتر این موضوع هستند و پس از پایان تحقیقات جزئیات مساله اطلاعرسانی خواهد شد.بعید نیست این اشیاء قطعاتی از یک شیء پرنده خودی باشد، اما تاکنون اطلاعی در این زمینه دریافت نشده و مساله در درست بررسی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها