آلزایمری‌ها بیشتر میوه‌های قرمز بخورند

یک متخصص مغز و اعصاب به بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه کرد: میوه‌های قرمزرنگ که سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند، مصرف کنند. دکتر علی‌اکبر طاهر اقدم با بیان این مطلب عنوان کرد: مصرف میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، انار و تمشک که رنگ‌دانه قرمز دارند، به‌علت وجود آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند در پیشگیری از تشدید آلزایمر، نقش موثری را ایفا کنند. حتی به بیماران توصیه می‌کنیم هر روز یک عدد انار را در سبد غذایی‌شان بگنجانند. وی تاکید کرد: مطالعه، ورزش، کنترل فشار و چربی خون و اجتناب از مصرف دخانیات، از جمله راهکارهای پیشگیری از ایجاد و پیشرفت آلزایمر است./ ایسنا
کد خبر: ۱۱۶۶۴۱۷

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها