ماجرای بنیتا در مشهد تکرار نشد

دستگیری عامل سرقت خودرو و ربودن نوزاد

فرمانده انتظامی استان خراسان‌ رضوی گفت: عامل سرقت خودرو و ربودن نوزاد در مشهد دستگیر شد.
کد خبر: ۱۱۵۰۶۸۲
دستگیری عامل سرقت خودرو و ربودن نوزاد

به گزارش جام جم آنلاین به‌ نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرتیپ قادر کریمی اظهار داشت: شب گذشته هنگامی که اعضای یک خانواده برای چند ثانیه نوزادشان را داخل خودرو با درهای باز گذاشته بودند، سارقی 21 ساله تصمیم به سرقت خودرو می‌گیرد.

وی بیان کرد: دختر خانواده که متوجه این اقدام می‌شود درخواست کمک می‌کند و شهروندان وارد عمل می‌شوند اما متهم شهروندان را با چاقو تهدید می‌کند. در این زمان گشت کلانتری نجفی مشهد در محل حاضر و متهم چاقو به دست را دستگیر کرد.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی عنوان کرد: نوزاد دختر به سلامت به آغوش خانواده بازگشت و متهم به مرجع قضایی تحویل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها