ورود فیفا به بازی صربستان وسوئیس

فیفا اعلام کرد پرونده‌ای برای بررسی خوشحالی‌های جنجالی بازیکنان تیم ملی سوئیس پس از گلزنی به صربستان گشوده است و احتمال محرومیت این بازیکنان وجود دارد. ژردان شکیری و گرانیت ژاکا هر دو از نسل پناهنده‌های کوزوویی سوئیس هستند که پدران آنها به خاطر زندان و تحت فشار بودن در منطقه بالکان به این کشور پناهنده شدند.
کد خبر: ۱۱۴۹۷۱۰

این بازیکنان پس از گلزنی مقابل صربستان با نشان دادن عقاب دو سر با دستان خود (نماد پرچم آلبانی) به خوشحالی پرداختند که این مساله از دید فیفا پنهان نمانده است.

فیفا شب گذشته طی بیانیهای اعلام کرد: کمیته انضباطی فیفا پروندهای انضباطی بر ضد دو بازیکن تیم ملی سوئیس، گرانیت ژاکا و ژردان شکیری گشوده است و به بررسی خوشحالی پس از گل این بازیکنان مقابل صربستان خواهد پرداخت.

در همین حال فیفا اعلام کرده که علاوه بر حرکات ژاکا و شکیری، پروندهای را هم علیه اتحادیه فوتبال صربستان به دلیل آشوب هوادارانش و به نمایش درآمدن برخی شعارهای سیاسی و توهینآمیز از سوی هواداران این تیم در جریان بازی مقابل سوئیس به جریان انداخته است.

پیش از این هم فیفا فرآیند بررسی اظهارات جنجالی ملادن کرستاییچ، سرمربی صربها را آغاز کرده بود.

گزارشها حاکی از آن است که کرستاییچ به رسانههای صرب گفته که فلیکس بریش، داور آلمانی بازی به خاطر قضاوت جانبدارانهاش به سود سوئیسیها باید در دادگاه بینالمللی لاهه محاکمه شود، چون او از اعلام یک پنالتی محرز به سود صربستان خودداری کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها