
به گزارش جام جم آنلاین ، آخرین خبر در این زمینه حکایت از آن دارد که وکیل سوئیسی باشگاه پرسپولیس در تماس با مسئولان این باشگاه به آنها اعلام کرده است اگر بتوانند باشگاه ریزه اسپور را متقاعد کنند تا نامهای با این مضمون که باشگاه پرسپولیس به هیچ وجه قصد وسوسه کردن مهدی طارمی در ترک این تیم نداشته، به دادگاه CAS ارسال کنند آن وقت احتمال اینکه دادگاه عالی داوری ورزش پنجره نقلوانتقالات تابستانی را برای آنها باز کند، زیاد است.
خبرگزاری تسنیم نیز با تایید این خبر نوشته احتمال آنکه محرومیت پرسپولیس از حضور در نقل و انتقالات تابستانی برداشته شود بسیار زیاد است.
{$convert_old_media}
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، آخرین پیشبینیها از وضعیت بارش کشور و پیامدهای النینو را بررسی میکند
کمال تبریزی در گفتگوی اختصاصی با «جامجم»:
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با روزنامه «جامجم»: