ضمایر

کد خبر: ۱۱۳۴۵۸۹

من

بستری شدن یک هنرمند در بیمارستان دل همه هنردوستان را می‌لرزاند، حالا هم محمدعلی شیرازی ترانه‌سرای پیشکسوت در بیمارستان بستری شده است. او درباره وضعیت خود به ایسنا گفته است: ریه‌های من از قبل مشکل داشت و با سرماخوردگی دچار عفونت شده است. در پی این موضوع از 20 فروردین در بیمارستان بستری شده‌ام. آن‌طور که از حرف‌های این ترانه‌سرا مشخص است فعلا تحت مراقبت و دستگاه اکسیژن همچنان به او وصل است و مشخص نیست چه زمان مرخص می‌شود. محمدعلی شیرازی متولد 1319 است. «آی آدمای مهربون واجبه که کمک کنیم» و آهنگ مجموعه «زیر آسمان شهر» از معروف‌ترین کارهای اوست.

او

هنرهای تجسمی روزهای غمگینی را می‌گذراند. همین چند روز پیش محمد ابراهیم جعفری، نقاش نوگرا را از دست داد و حالا باید با فقدان منوچهر یگانه دوست عکاس پیشکسوت
مطبوعات سر کند. پیکر او روز جمعه به سوی خانه ابدی بدرقه شد. از منوچهر یگانه‌دوست تصاویر بدیعی پیرامون تهران قدیم، سدهای مهم کشور و عکس‌هایی متنوع از کرانه‌ ارس تا خلیج‌فارس به جا مانده است. عکس‌های ورزشی زنده‌یاد یگانه‌دوست نیز سال‌ها در نشریات مختلف ورزشی چاپ شده است.

آنها

تا همین چند سال پیش سالن‌های پایتخت در قرق سبک پاپ و بی شمار خواننده هایش بود، اما حالا چند سالی است پای گروه‌های خارجی هم به ایران باز شده است. از کیتارو و اولافر آرنولدز بگیرید تا لودیکو اینائودی و البته انور براهم . حال هم قرار است برای سومین بار گروه «کولی‌های اسپانیا» در تالار وزارت کشور روی صحنه برود. هر چند دو بار حضور آنها در ایران خیلی
پر حاشیه بود چرا که به نام گروه معروف «جیپسی‌کینگ» بلیت‌فروشی شد.

در این کنسرت آنتیکو ری یس، خوزه پتیتو ری یس، مایکل ری یس و تونی کرتس به عنوان نوازندگان اصلی حضور دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها