به گزارش جام جم آنلاین از میزان، ماهی با اینکه خیلی خاصیت دارد و خوشمزه است ولی بیشتر خانمها دوست ندارند آن را کباب کنند یا در فر پخته شود چراکه می گویند به ظرف می چسبد و دردسر دارد ولی اگر روی کباب پز یا سینی فر چند برش لیمو بذارید و روی لیموها ماهی را بذارید طعم لذیذی میگیرد و بوی خوش لیمو به خوردش میرود و هم اینکه به ظرف نمیچسبد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با محمد عسگری به مناسبت سالگرد شهادت علی اکبر شیرودی
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما