پرتره یک [ادبیــات]

تقدیر از خالق دهلیز انتظار

روزگار جوانی که در جنگ هشت ساله با متجاوزان و به امر مقدس دفاع از مرز و بوم‌های این سرزمین، سپری شود حتما حرف‌ها و خاطرات زیادی برای گفتن خواهد داشت و اگر همچون حمید حسام، ذوق نویسندگی هم باشد، کتاب‌های بسیار می‌توان نوشت.
کد خبر: ۱۱۲۶۱۱۸

سردار حمید حسام، معاون ادبیات و انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است و «دهلیز انتظار»، «غواصها بوی نعنا میدهند»، «دلیل» و رمان «راز نگین سرخ» مجموع فعالیتهای این نویسنده است.

او به جز این آثار در زمینه مکتوب کردن خاطرات شفاهی فرماندهان دوران دفاع مقدس هم دستی دارد که از آخرین آنها میتوان به کتاب «مسیح رزم» و نیز خاطرات علی چیتسازیان، فرمانده شهید دوران دفاع مقدس و فرمانده اطلاعات - عملیات لشکر 32 انصارالحسین اشاره کرد.

سردار حسام، بنیانگذار اولین کانون بسیج کشور در همدان و کنگره سرداران و امیران و 8000 شهید استان همدان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و بنیانگذار موزه دفاع مقدس استان همدان بوده که سالها بعد به عنوان معاون ادبیات دفاع مقدس کشور نقش اساسی را در تدوین کتابهای دفاع مقدس کشور عهده دار بوده است. حوزه هنری تصمیم دارد در نخستین برنامه شب وصل که یکشنبه 13 اسفند ساعت 18 و 30 دقیقه در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار میشود، از حمید حسام تقدیر کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها